Rólam

SCHILL SZABOLCS LL.M

2006-óta a Budapesti Ügyvédi Kamara tagja
2003-tól a Budapesti Ügyvédi Kamara ügyvédjelölti névjegyzékében szerepel
2002-2003 Karls-Universität Heidelberg LL.M fokozat megszerzése
1997- 2002 ELTE Állam- és Jogtudományi Kar nappali tagozat „cum laude”

Büntetőügyekkel foglalkozó védőként kiemelt fontossága van az anyagi és eljárási jogszabályok alapos ismeretének és a rutinnak, hiszen sok esetben „élesben” a rendőrségi kihallgatáskor, vagy a bírósági tárgyalóteremben azonnal kell döntést hozni. Ehhez pedig tapasztalat kell. Ezekben a helyzetekben nincs idő a jogszabályoknak utána olvasni.

Nem szabad arról sem megfeledkezni, hogy egy büntetőeljárás érzelmileg is megviseli az ügyfelet. Az ön számára idegen hatósági közegben egy tapasztalt ügyvéd sokat tud segíteni, hogy az eljárás a lehető legkevésbé legyen megterhelő.

Akár terheltként, akár sértettként egy büntetőeljárásban részt venni óriási teher. Egy ilyen eljárás nem csak az ön, hanem a hozzátartozói számára is megterhelő. 15 éves tapasztalatom és empátiám segít abban, hogy az önnel szemben indult eljárás a lehető legjobb eredménnyel záruljon. Segítek, hogy a hatósági eljárás során a lehető legtöbb terhet levegyem a válláról.

Egy büntetőeljárás - különösen ha az letartóztatással is párosul - egy olyan durva beavatkozás a mindennapi megszokott életébe, ami kihat mind a munkára, mind a magánéletre. Ebben a „kifordult” élethelyzetben olyan szakemberre van szükség, aki kellő rutinnal, tárgyi tudással és határozottsággal hatékonyan tudja az Ön, vagy szeretteinek érdekét képviselni, a hatósággal tárgyalni.

Üzenetküldés


idézést kaptam tanúként
idézést kaptam gyanúsítottként
vádiratot kaptam
jogi tanácsadásra jelentkezem

A *-gal jelölt mezőket kötelező kitölteni.

error: A másolás nem engedélyezett.