Kapcsolat

Levelezési cím: 1387 Bp., Pf.: 12.
Iroda: 1136 Bp., Hollán Ernő u. 9. fsz. 2. (kizárólag előzetes bejelentkezés után)
Fax: +36-1-321-30-15
Tel: +36-20-559-70-74
Email: schill[kukac]jogaszbudapest.hu

dr. Schill Szabolcs

Büntető ügyekkel foglalkozó ügyvédként gyakran tapasztalom, hogy az ügyfelek a büntetőeljárástól való félelmükben gyakran előzetes megbeszélés nélkül keresnek fel az irodámban és csalódottan távoznak, mert a személyes konzultáció elmarad. Ennek oka, hogy védő ügyvédként a munkaidőm egy jelentős részében az irodán kívüli helyszínen kell az ügyfelek érdekében eljárnom, így adott esetben éppen egy bíróság tárgyalótermében, vagy rendőrségen, büntetés-végrehajtási intézetben, egyéb helyszínen tartózkodom. A sikeres személyes konzultáció érdekében kérem, hogy a formanyomtatvány kitöltésével segítse a ránk váró közös munkát, hogy már az első találkozáskor érdemi segítséggel szolgálhassak. 

 

Természetesen halaszthatatlan esetben nyugodtan hívjon, vagy sms-ben hagyjon üzenetet, visszahívom.

MEGKÖZELÍTÉS

Irodám a Margit híd pesti hídfőjénél a Hollán Ernő utca elején található.

Amennyiben gyalog, tömegközlekedési eszközzel érkezik a 4-es, 6-os villamossal, 2-es villamossal 75 –ös, 76-os trolibusszal (Jászai Mari tér megálló) közelíthető meg az iroda. Autóval a Hollán Ernő - Katona József utca kereszteződéséhez közel vagy a Duna-parton, esetleg a Nyugati téri parkolóházban (WestEnd) érdemes az autóval parkolni.

Jó tanács ügyvéd választáshoz

Amennyiben lehetősége van, hallgasson meg több ügyvédet is. Ne feledje, hogy egy ügyvédi megbízás nem a meghatalmazás aláírásával és a munkadíj kifizetésével ér véget, hanem csak ott kezdődik. Egy megbízás aláírása sok esetben egy éveken át tartó ügyfél-ügyvéd viszony kezdetét jelenti. Ilyen hosszú távú kapcsolat esetén fontos, hogy tapasztalt, szakmailag felkészült ügyvéd segítse önt vagy hozzátartozóját. Bármilyen tapasztalt is azonban az ügyvéd az adott jogterületen, amennyiben a bizalom nincs meg az ügyfél részéről, az akár az eredményes közös munka rovására is mehet.

Munkadíj

A szabadság többet ér, mint amennyibe kerül

Természetesen nagyon fontos kérdés az ügyfelek számára, hogy milyen munkadíjjal kalkuláljanak egy ügyvédi megbízás esetén.

A munkadíj konkrét összegének maghatározása lelkiismeretesen csak a mindenkori adott ügy ismeretében határozható meg, hiszen nincsen két ugyanolyan ügy. Nem mindegy ugyanis, hogy pl. az adott ügy kapcsán egy rendkívül munkaigényes, bonyolult, hosszasan elhúzódó, számtalan tárgyalási napot igénybevevő bírósági eljárásra kell-e számítani, vagy egy kisebb munkaidőt igénybevevő, egyszerűbb tényállással van dolgunk.

Minden egyes ügy kapcsán igaz, hogy csak az adott ügy ismerete, a vádlotti védekezés fényében és egyéb az ügy kapcsán várható eljárási cselekmények ismeretében lehet lelkiismeretes választ adni a munkadíjra.

Egy biztos: az érdemi, hatékony védelemért nem kell feltétlenül vagyonokat költeni.

A munkadíj kifizetésére, adott esetben  - az ügyfél kérésére -  részletfizetést biztosítok.

Az ügyvédi tanácsadásom óradíja 25.000- Ft. A tanácsadás során igyekszem az adott üggyel kapcsolatos minden lényeges információról az ügyfelet „kikérdezni”, hogy már az első kapcsolatfelvételkor kalkulálni tudjon a várható költségekkel, illetve igyekszem már az első alkalommal érdemi segítséget nyújtani.

Számtalan esetben sikerült már az első alkalommal ügyfeleimet olyan tanácsokkal ellátni, melyeket betartva, további ügyvédi segítség nélkül az ügyük megoldódott, és az idegeskedésen túl további fizetésektől is mentesültek.

Amennyiben a konzultációt követően az ügyféllel megbízás megkötésére kerül sor, abban az esetben a megbízási díjba a konzultáció díja beszámításra kerül.

 

Üzenetküldés


idézést kaptam tanúként
idézést kaptam gyanúsítottként
vádiratot kaptam
jogi tanácsadásra jelentkezem

A *-gal jelölt mezőket kötelező kitölteni.

error: A másolás nem engedélyezett.